Dosežek leta 2022 na področju informacijske družbe

V petek, 14. 10. 2022 je portal zVEM na multikonferenci “Informacijska družba 2022”, ki jo organizira Inštitut Jožef Stefan prejel najvišje priznanje na področju informacijske tehnologije v Sloveniji,  “Nagrado za dosežek leta na področju informacijske družbe”. Na portalu zVEM se iskreno zahvaljujemo za priznanje in se veselimo novih funkcionalnosti in nadgradenj portala, ki jih pripravljamo v kratkem. Med drugimi bomo v celoti osvežili izgled portala, tako da bo ta postal še prijaznejši za uporabnike.

Portal zVEM je že od svojega lansiranja leta 2017 pomemben del sistema eZdravje, saj predstavlja glavno vstopno točko za uporabnike javnih zdravstvenih storitev v Sloveniji. Z nadgradnjami v okviru tega projekta bomo okrepili nabor funkcionalnosti portala in poskrbeli, da bodo najpomembnejše zdravstvene storitve vsem uporabnikom vedno na dlani.

Portal zVEM ima trenutno več kot 450.000 aktivnih prijavljenih uporabnikov, več kot 260.000 oseb pa si je aktiviralo tudi aplikacijo zVEM, s katero so prejeli polni dostop do vseh storitev portala.